Skip to content
Gespecialiseerd in coaching van mannen met een misbruikverleden

We zijn allemaal uniek, en dat is onze kracht.

Net als onze vingerafdrukken zijn we allemaal verschillend; geen twee mensen zijn hetzelfde. Wat ons verbindt, is dat we allemaal mens zijn. Ons oer-brein zoekt naar verbinding met anderen, en sociale interacties geven ons een gevoel van veiligheid, verbondenheid en welzijn. We voelen ons vaak aangetrokken tot mensen die op ons lijken. Maar wanneer we grenzen stellen en labels plakken op groepen, sluiten we anderen uit en missen we de kans op echte inclusie.

Diversiteit betekent voor mij dat ik erken dat mensen van elkaar verschillen. Deze verschillen kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met etniciteit, geslacht, leeftijd, afkomst, beperkingen, seksuele identiteit, opleiding, ervaringen, overtuigingen, politieke meningen, sociaaleconomische achtergrond, religie, of andere manieren van denken en kijken naar de wereld. Sommige van deze verschillen blijven altijd hetzelfde, terwijl andere in de loop van de tijd kunnen veranderen. Voor mij gaat diversiteit over wat ons uniek maakt.

Inclusie betekent voor mij dat ik deze verschillen in de praktijk waardeer en respecteer. Ik speel hierin een rol door mijn cliënten zonder vooroordelen te waarderen, respecteren en ondersteunen, en door het belangrijk te vinden om verschillen te omarmen. Bij mij krijgt iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Ik geloof in leven en laten leven, wel met respect voor elkaar. Iedereen van A tot en met Z is welkom in mijn praktijk.

#diversiteit #inclusie #etniciteit #geslacht #leeftijd #afkomst # beperkingen #seksueleidentiteit #opleiding #ervaringen #overtuigingen #politiekemeningen #sociaaleconomischeachtergrond #religie #coach #lifecoach #zegerlifecoaching

Wil je een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Ik hoor graag van je.