Skip to content
Gespecialiseerd in coaching van mannen met een misbruikverleden

Lifecoaching

Wat houd lifecoaching in?

Als lifecoach begeleid ik mensen in het bereiken van hun doelen. Doelen die ze vaak nog niet helder hebben. Ze weten wel waar ze last van hebben: ‘Ik zit niet lekker in mijn vel.’ ‘Ik slaap slecht.’ ‘Ik heb zo weinig plezier.’ Vaak speelt dit al langere tijd en daar willen ze van af. Maar ze weten niet hoe en hopen dat ik het antwoord heb. Dan is het tijd voor een goed gesprek met jezelf. Samen zoomen we in op jouw coachvraag. Wat is je doel? Wat wil je bereiken? En wat zijn je blokkades of belemmerende gedachten die je daarbij in de weg zitten?

Lifecoaching voor persoonlijke groei

Een lifecoach heeft én geeft geen panklare oplossingen. Alle antwoorden zitten in jou. Als professional help ik je om de antwoorden en inzichten te vinden waar je naar op zoekt bent. Ik luister, vraag, spiegel, vraag door en geef terug. Daar waar nodig gebruik ik specifieke methodieken. Mijn doel is dat jij verder komt. Om daar te komen waar je wilt zijn, moet je weten wat je in de weg staat. Wat jou belemmert. En hoe je daar anders mee om kunt gaan.

Ik werk vanuit de basis van het inclusive leadership model. Jouw denken, voelen en zijn staan centraal. Bewustwording is de rode draad.

Seksueel misbruik specialist

Er zijn vele vormen van seksueel misbruik. Van ongewenste opmerkingen en ongewenste aanrakingen tot aan verkrachting. Soms gebeurt het één keer. Soms gaat het misbruik jarenlang door. Vaak lijkt het wegstoppen van het misbruik de beste oplossing. Je wilt het er nooit meer over hebben. Maar hoe goed je het gebeurde ook wegstopt, er komt een moment dat je wordt overvallen door je emoties.

Als ervaringsdeskundige coach ik mannen met een misbruikverleden. Ben jij misbruikt? Weet dat je er niet alleen voor hoeft te staan. Ik luister en versta je. Lees hier meer.

Vrijheid is loslaten

Waarom coaching:

  • Coachen gaat over betekenis geven aan wat er gebeurt. Betekenis geven aan jezelf. En betekenis geven aan het contact met de ander. Coaching geeft zin, zet aan tot actie en geeft voldoening.
  • Coaching is een vorm van professionele begeleiding, bij vragen over je werk of meer persoonlijke vragen.
  • Als coach heb ik een gelijkwaardige relatie met jou als coachee.
  • Coaching geeft inzicht; wie ben je, wat wil je en hoe kom je daar?

Wandelcoaching

Waar ga jij naartoe?

Wandelcoaching is een methodiek waar ik graag mee werk. Simpel gezegd komt het erop neer dat ik je coach, terwijl we wandelen. De toegevoegde waarde? Je maakt meters, letterlijk en figuurlijk. Benen, brein, buitenlucht, beleving en beweging: alles komt aan bod. Zo krijg je nieuwe inzichten en vind je een betere balans. Daarom werk ik graag in en met de natuur.

Kies je eigen weg

Is wandelcoaching zweverig? Helemaal niet. Wandelen is een van de meest gezonde manieren om met je lijf bezig te zijn. Het is nóg gezonder als we al wandelend werken aan jouw persoonlijke vragen. Aan bewustwording en aandacht voor jezelf. Je zet stappen om antwoorden op vragen te vinden en staat soms stil om verder te komen.

Lees hier mijn blog over wandelcoaching.

If you don’t like where you are, MOVE. You’re not a tree.
Jim Rohn

Wil je een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Ik hoor graag van je.