Skip to content
Gespecialiseerd in coaching van mannen met een misbruikverleden

Jan-Zeger Plug

Volg je hart, gebruik je verstand

De twee e’s uit mijn logo zijn gespiegeld geschreven. Ze kijken elkaar aan, begroeten en ontmoeten elkaar. Ze maken contact en dat staat symbool voor mijn een-op-een-begeleiding. Mensen vanuit bewustwording zien groeien, dáár word ik enorm blij van. Om coach te kunnen worden moest ik eerst komen waar ik nu ben. In de afgelopen jaren ben ik nieuwe wegen ingeslagen, heb ik andere stappen gezet. De rol van coach past mij als een jas. Zo heb ik ontdekt dat ik een natuurtalent heb voor wandelcoaching en een ultieme aansluiter ben in het maken van verbinding met de ander.

Jezelf belangrijker maken

Ik zie het leven als een weg die je bewandelt, je weet alleen nooit hoe ver je bent. Het gaat niet om de bestemming, maar om de ervaring. Om hoe je omgaat met alles wat er op je pad komt. Hoe je het leven leeft en eruit haalt wat erin zit. Geluk is het leren volgen van je hart en je gevoel. Tijd en aandacht besteden aan jezelf komt vaak in de verdrukking, zeker in tijden waarin iedereen het druk heeft. Ik reik mensen graag de hand om daar anders mee om te gaan en zichzelf belangrijker te maken. Een van mijn kernwaarden is positiviteit: positieve gedachten geven energie.

We hebben allemaal onze eigen berg te beklimmen

Waarom Zeger Lifecoaching?

  • Post-HBO gediplomeerd Practitioner Coach
  • Post-HBO gediplomeerd Senior Practitioner Coach Counceler
  • Geaccrediteerd / gecertificeerd EMCC / EIA Coach
  • Gespecialiseerd hulpverlener op het gebied van seksueel misbruik
  • Ervaringsdeskundig op het gebied van seksueel misbruik
  • Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO)

Hebben we een klik?

Nog belangrijker dan mijn ervaring en professionele vaardigheden is dat jij je comfortabel en veilig voelt. Dat er een klik is tussen ons. Dat ik in staat ben om jou verder te helpen. Ik werk op het snijvlak van coaching, counseling en therapie. Blijkt dat ik niet de juiste hulpverlener voor jou ben? Dan verwijs ik je door. Jouw vraag en doel staan centraal. En voor alle duidelijkheid: kennismaken is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.