Ga naar hoofdinhoud

Jan-Zeger Plug

Volg je hart, gebruik je verstand

De twee e’s uit mijn logo zijn gespiegeld geschreven. Ze kijken elkaar aan, begroeten en ontmoeten elkaar. Ze maken contact en dat staat symbool voor mijn een-op-een-begeleiding. Mensen vanuit bewustwording zien groeien, dáár word ik enorm blij van. Om coach te kunnen worden moest ik eerst komen waar ik nu ben. In de afgelopen jaren ben ik nieuwe wegen ingeslagen, heb ik andere stappen gezet. De rol van coach past mij als een jas. Zo heb ik ontdekt dat ik een natuurtalent heb voor wandelcoaching en een ultieme aansluiter ben in het maken van verbinding met de ander. 

Jezelf belangrijker maken

Ik zie het leven als een weg die je bewandelt, je weet alleen nooit hoe ver je bent. Het gaat niet om de bestemming, maar om de ervaring. Om hoe je omgaat met alles wat er op je pad komt. Hoe je het leven leeft en eruit haalt wat erin zit. Geluk is het leren volgen van je hart en je gevoel. Tijd en aandacht besteden aan jezelf komt vaak in de verdrukking, zeker in tijden waarin iedereen het druk heeft. Ik reik mensen graag de hand om daar anders mee om te gaan en zichzelf belangrijker te maken. Een van mijn kernwaarden is positiviteit: positieve gedachten geven energie.

Wie met weinig kan leven is heel rijk
(Socrates)

Wil je een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Ik hoor graag van je.